Ajankohtaista

24.1.2014 OKT VillAma sai kunniamaininnan

Päiväys: 24.01.2014

Vuoden betonirakenne 2013 - kilpailun kotisivut

Vuoden betonirakenne 2013 tulokset

Vuoden betonirakenne 2013 lehdistökuvat

Rakennuslehden uutinen aiheesta

(Kuva: Vesa Loikas Photography)

Betoniluoma Oy:n toimittama OKT VillAma Turun Hirvensalossa on saanut Vuoden betonirakenne 2013 -kunniamaininnan. 

Kilpailun tuomaristo totetaa perusteluissaan mm. seuraavaa:

"Arkkitehtitoimisto Sigge Oy:n suunnittelema villAma on osoitus betonin vahvuuksista pientalorakentamisessa. Toteutunut kohde on osoitus hankkeesta, jossa eri osapuolien ammattitaitoisen yhteistyön tuloksena on aikaansaatu yksilöllinen pientalo, laadukas lopputulos – myös kustannustehokkaasti."

OKT VillAma on tullut tunnetuksi mm. Suomen kaunein koti -ohjelmassa, sekä useissa lehtijutuissa. 

Vuoden Betonirakenne -palkinto annetaan vuosittaisen kilpailun perusteella rakennuskohteelle, joka parhaiten edustaa suomalaista betonirakentamista. Kilpailun tarkoituksena on tehdä tunnetuksi ja edistää suomalaista betoniarkkitehtuuria, -tekniikkaa ja -rakentamista. Kilpailun järjestää Betoniteollisuus ry. Palkinto on jaettu vuodesta 1970 lähtien. 

OKT VillAma esittely MTV3:n sivuilla

Referenssikuvia Betoniluoman kotisivuilta

Betoni-lehdessä 1/2013 julkaistu esittely VillAmasta

Lisätietoja: 
Mikko Torvela, GSM 044 073 4327


16.12.2013 Betoniluoma investoi laatuun ja viimeistelyyn

Päiväys: 16.12.2013

Betoniluoman syksyllä 2013 valmistunut hallilaajennus parantaa yrityksen varastointi- ja viimeistelyolosuhteita ja mahdollistaa palveluvalikoiman laajentamisen.

Varasto- ja viimeistelyhallin rakentaminen on jatkoa Betoniluoman monivuotiselle investointiohjelmalle, jonka keskeisenä tavoitteena on ollut tuotannon asiakaslähtöinen kehittäminen.

Rakentamisen kuivaketju on nyt Betoniluoman osalta täysin valmis, sillä betonielementtien tuotantoprosessi kokonaisuudessaan tapahtuu nyt kuivissa sisätiloissa viimeistelyä, varastointia ja kuormaamista myöten.

Rakennusaikainen kosteudenhallinta on osoittautunut yhdeksi nykyaikaisen uudisrakentamisen haasteellisimmin hallittavista laatutekijöistä. Betoniluoma haluaa näin tarjota omilla toimillaan varmuutta kosteudenhallintaan. Samalla uusi laajennusosa mahdollistaa entistä tehokkaamman ja työturvallisemman työskentelyn.

Uudet tilat mahdollistavat uudenlaisten palveluiden tarjoamisen asiakkaille. Parhaillaan uusissa tiloissa asennetaan asuinkerrostalokohteen ikkunoita saumauksineen ja pellityksineen. Myös muut viimeistely- ja täydennyspalvelut onnistuvat nyt aikaisempaa paremmin.

Lisätietoja:
Mikko Torvela, GSM 044 073 4327


9.12.2013 Samuel Kantonen valittiin myynti-insinööriksi

Päiväys: 09.12.2013

Betoniluoma Oy:n uudeksi myynti-insinööriksi on valittu Samuel Kantonen. Kantonen aloittaa uudessa tehtävässään alkuvuodesta 2014.


Kantonen omaa vuosien kokemuksen erityyppisten betonielementtien valmistuksesta. Tällä hetkellä hän toimii Betoniluoma Oy:n työnjohtajana. Kantonen valmistuu rakennusinsinööriksi kevään 2014 aikana.


Uuden myynti-insinöörin toimenkuva tulee käsittämään tarjouslaskentaa, asiakasviestintää, projektien hoitamista ja muita tehtäviä.

Lisätietoja:
Varatoimitusjohtaja Mikko Torvela, GSM 044 073 4327