Ajankohtaista

1.11.2013 Betoniluoma juhli vuosipäivää

Päiväys: 01.11.2013

Betoniluoma järjesti juhlavuotensa kunniaksi Betoniteollisuutta Teuvalla 60-vuotta –juhlan 1.11.2013. Tilaisuuden juhlapuheista vastasivat toimitusjohtaja Raimo Luoma, sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko, toimitusjohtaja Minna Sillanpää ja päätoimittaja Maritta Koivisto.

Juhlan yhteydessä myönnettiin kunniamerkkejä pitkäaikaisille työntekijöille, julkistettiin Betoniluoman uudet kotisivut ja julkistettiin nimitysuutinen.

Teuvalainen betoniteollisuus sai alkunsa 1930 –luvulla pienimuotoisesta tiilen valmistamisesta. Kattotiilistä alkanut betonin valmistaminen kaupallistui 1950 –luvulla ja Teuvan Sementtivalimo syntyi 1953. 1980-luvulta alkaen Teuvalaista betoniteollisuutta on edustanut alansa merkittäväksi valtakunnalliseksi toimijaksi noussut Betoniluoma Oy.


1.11.2013 Lehdistötiedote : Betoniluoma Oy investoi kestävään rakentamiseen

Päiväys: 01.11.2013

Teuvalainen betonielementtivalmistaja kehittää tuotantoaan tarjotakseen asiakkaille entistä pidemmälle jalostettuja ja laadukkaampia tuotteita. Betonielementtituotannon terävimmät kärjet ovat kiertomuotti- ja hiomalinjastot, molemmat alansa viimeisintä teknologiaa.

Betoniluoma Oy edustaa Etelä-Pohjanmaalaista osaamista parhaimmillaan. Vuosikymmenten määrätietoinen työ on nostanut yrityksen alansa terävimpään kärkeen. ”Valmistamme kaikenlaisia teräsbetonielementtejä, mutta olemme erikoistuneet ennenkaikkea korkean jalostusasteen tuotteisiin ja julkisivuihin”, kertoo toimitusjohtaja Raimo Luoma.

Parhaillaan Betoniluomalla on tuotannossa suuria kohteita oman maakunnan lisäksi pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Suuret kohteet ovat tällä hetkellä pääosin asuinrakentamista, mutta myös toimitilat, sekä maatalouden ja teollisuuden tuotantorakennukset ovat yritykselle perinteisesti tärkeitä tuoteryhmiä. ”Uusi tärkeä tuoteryhmä ovat pientalot, joita olemme päässeet toteuttamaan runsaasti viimevuosina”, täydentää Luoma.

60 –vuotta vanhan yrityksen omistajanvaihdos tapahtui 1980 –luvulla. Pian tämän jälkeen yritys muutti uusiin toimitiloihin Horontien varrelle. Tapahtuneen muuton jälkeen yrityksen kehitys on ollut voimakasta. Luoma kertoo jatkuvasti suoritettujen investointien kohdentuneen ennenkaikkea uusimpaan teknologiaan, mutta myös osaamisen kehittämiseen ja työympäristöön. ”Kasvu ei ole ollut itsetarkoitus, vaan seurausta hyvin tehdystä työstä”.

Tulevaisuudessa Betoniluoma haluaa tarjota asiakkailleen yhä valmiimpia ja laadukkaampia tuotteita. ”Tuotteemme edustavat kestävää rakentamista”, tiivistää Luoma ja jatkaa ”jatkamme eteenpäin uutta kehittäen ja työmme laatuun panostaen”.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Raimo Luoma, GSM 0400 262 741

 


1.11.2013 Betoniluoma hakee myynti-insinööriä

Päiväys: 01.11.2013

Betoniluoma etsii aktiivista myynti-insinööriä.

Katso tarkempi hakuilmoitus tästä .

Lisätietoja: Mikko Torvela GSM 044 073 4327