Betonipinnat - pintavaihto­ehtomme Suomessa ja Pohjoismaissa 

Betoni­luoman betoni­pinnoilla viimeistel­lään rakennuksen ilme

Betonielement­tien pintavaihto­ehtoja on lähes rajaton määrä aina kauniista raaka­valusta kiiltäväksi hiottuihin. Betonipinnoilla luodaan rakennukselle paitsi esteet­tistä arvoa myös suojaa. Betoniluoma tarjoaa runsaasti eri väri- ja tekstuurivaihto­ehtoja, joilla viimeistellään rakennuksen julkisivun tai muun elementin pinta. 

Elementteihin voidaan valaa ennen hiontaa teräs­nauhoja ja valokuitua, minkä jälkeen pinta hiotaan tasaiseksi. Osa pinnasta voidaan hioa ja osa jättää valu- tai vaihtoeh­toiseksi pinnaksi. Graafisessa betonissa pinta voidaan käsitellä kuvion tai jopa valokuvan mukaiseksi. Myös saumauksilla ja eri kokoisilla laatoilla saadaan luotua omaperäisiä lopputuloksia. Vain mielikuvitus on rajana, kun halutaan suunnitella ja valmistaa erityyp­pisiä pintakoko­naisuuksia! 

Betonipinnat taipuvat moneen makuun ja tyyliin. Betoniluoman tarjoamilla vaihto­ehdoilla saadaan luotua mitä erilaisempia rakentamisen ratkaisuja. Persoonal­lisilla betonipin­noilla erotut tai luot klassisempaa rakentamis­tyyliä asumiseen tai julkisiin rakennuksiin. 

Esittelemme betonin pintavaihtoehtoja tehtaallamme sijaitsevassa näyttelyssä.