Betoniluoma

Betoniluoma Oy on Etelä-Pohjanmaalla, Teuvalla sijaitseva betonielementtejä valmistava yritys. Tuotevalikoimamme kattaa kaikenlaiset teräsbetonituotteet, mutta erikoisosaamistamme ovat erilaiset julkisivurakenteet ja betonipinnat. Olemme kehittyvä perheyritys ja alueemme suurimpia työnantajia. 

Tuotantomme tapahtuu ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta ja alan uusimman teknologian avustuksella. Tuotantoamme valvoo Inspecta Oy ja CE -merkinnän piirissä olevat tuotteemme on CE -merkitty. CE -merkintätietoja ja lisätietoja laatuasioistamme löydät laatu -sivulta. 

Betoniluoma Oy on Luotettava kumppani -palvelun jäsen. 

Betonielementtien tuotanto

Betoniluoma Oy:llä on valmius tuottaa kaikenlaisia teräsbetonituotteita, päätuoteryhmämme on seinäelementit. Seinäelementtien valmistamista varten käytössämme on niin kippimuotteihin perustuvaa tuotantokalustoa, kuin kiertomuottilinjastokin. Lisäksi tuotantokalustoomme kuuluu erilaisia pilari-, palkki- ja erikoismuotteja.

19039 172

Alan viimeisinta teknologiaa edustavat hiomalinjastomme mahdollistavat normaalisti hiottujen pintojen lisäksi kotimaassa aivan uudenlaisia elementtityyppejä, kuten hiotut kaarevat elementit. Tuotantoamme palvelevat myös automaattinen hakastaivutin, sekä lukuisat muut koneet ja laitteet. 

Varsinaisten tuotantotilojen lisäksi kiinteistöömme kuuluu merkittävät varastointi- ja jatkojalostustilat. Toimimme lämpimissä sisätiloissa betonielementtien varastointia ja lastaamista myöten. Näissä tiloissa meillä on laadukkaat puitteet esimerkiksi tila-elementtien kokoamiseen, ikkunoiden asentamiseen, maalaamiseen, muovittamiseen, jne.