Asuinrakennusten betonielementit

KORKEALAATUISIA BETONIELEMENTTEJÄ

Betoni on suosittu rakennusmateriaali, jota käytetään erityisesti kantavissa rakenteissa. Kestävien betonielementtien valmistaminen edellyttää lujaa ammattitaitoa ja eri valmistusvaiheiden huolellista toteuttamista. Me Betoniluomalla luotamme vuosikymmenien tuomaan kokemukseemme, koulutettuun henkilökuntaamme sekä optimaalisiin tuotantotiloihimme.

Betonielementtien valmistus tapahtuu 1,8 hehtaarin ajanmukaisissa tiloissamme, joissa tuotetaan korkealaatuisia ja kestäviä betonituotteita. Katettujen hallien ansiosta elementit säilyvät ehdottoman kuivina niin varastoinnin kuin jälkihoitotöiden ajan.

TEOLLISUUDEN RAKENNUKSET

Teollisuushallin rakentaja haluaa, että tuotantotilarakennus ja sen käyttökustannukset muodostavat kohtuullisen kiinteän kulun yrityksen liiketoimintaan. Teollisuustuotantotilojen rakenteilta ja pinnoilta vaaditaan kovaa kulutuskestävyyttä ja huoltovapautta. Hallit ovat suuria ja lämmitettäviä kuutioita on paljon. Siksi energiatehokkuus on poistojen ja käyttökulujen lisäksi yksi teollisuusrakentamisen tärkeimpiä päätöksiä. Betoniluoman teollisuusrakentamisen elementeissä voidaan käyttää tilaajan haluamaa eristystä ja vaikuttaa näin merkittävästi energiatehokkuuteen.

Betonin pintarakenne on huoltovapaa kymmeniä vuosia tai jopa koko elinkaarensa ajan. Julkisivu voi olla perusratkaisuja tai näyttäviä erikoispintoja. Betonirakenne on palo- ja kosteusturvallinen, huoleton ratkaisu. Betonirakennus paitsi kestää aikaa ja kulutusta, se myös säilyttää arvonsa. Hallin omistajalle tai kiinteistösijoittajalle on 20 vuoden jälkeen merkitystä, onko rakennus elinkaarensa alussa vai lopussa. Betonista rakennettu tuotantotila on kokonaistaloudellisesti ylivoimainen ratkaisu pitkällä aikavälillä tarkasteltuna.