Pientalojen betonielementit

Kestävää betonirakentamista kaikkialle Pohjoismaihin

Betoni on runsaasti käytetty rakennusmateriaali kestävyyttä edellyttävässä rakentamisessa ja esimerkiksi kantavissa rakenteissa. Betoniluoma valmistaa korkealaatuisia ja pitkäikäisiä betonituotteita, jotka soveltuvat haastaviinkin rakennuskohteisiin. Vuosikymmenien kokemuksemme sekä huolella valitut rakennusmateriaalimme varmistavat laadukkaan lopputuloksen. 

Betonielementtien ja muiden betonituotteiden valmistus tapahtuu 1,8 hehtaarin optimoiduissa ja ajanmukaisissa tuotantotiloissamme. Varastoimme betonituotteet ja suoritamme jälkihoitotyöt katetuissa halleissa, minkä ansiosta elementit säilyvät kuivina koko varastoinnin ajan. Valmistamme betonituotteita monipuolisesti erilaisiin rakennuskohteisiin. Betonielementit valmistetaan ja suunnitellaan huolella jokaiseen kohteeseen sopiviksi. Tässä meitä auttaa tiivis yhteistyömme arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. 

 

vesa loikas kuva 2 412x310

 

NÄYTTÄVÄT YKSILÖLLISET KODIT BETONIELEMENTEISTÄ

Olemme erikoistuneet valmistamaan vaativia, arkkitehtonisia yksityiskoteja. Meillä on pitkä kokemus yhteistyöstä arkkitehtien kanssa sekä yksityiskotien, että julkisen rakentamisen puolella. Käytäntö on osoittanut, että mitä aikaisemmassa vaiheessa suunnittelija ottaa yhteyttä meihin, sitä paremmin saamme toteutettua sekä tilaajan että suunnittelijan vision. Näissä kohteissa hyödynnetään usein erikoisratkaisuja kuten graafista-, kolmiulotteista ja valkobetonia. Rakennuksiin voidaan tehdä myös kylpyhuoneita, wc:tä tai keittiöitä valmiina tilaelementteinä. Toimitamme myös tarvittaessa parvekerakenteet. 

Toimitamme betonielementit pakettina, joka sisältää yleensä talon kantavan rungon paikoilleen asennettuna ja saumattuna. Ulkoseinät valmistamme ulkopinnaltaan täysin valmiiksi. Tarjouspyyntöä varten tarvitsemme rakennuslupatasoiset piirustukset ja rakennesuunnitelman kohteestasi. Suosittelemme kuitenkin, että käymme yhteisiä keskusteluita jo mielellään suunnitteluvaiheessa. Palvelemme suunnittelijoita mm. lähettämällä mallipaloja pinta- ja materiaaliratkaisuista ja esittelemällä näyttäviä tilaelemettiratkaisujamme.