Teollisuuden- ja maatalouden betonielementit

BETONILUOMA - KESTÄVIÄ BETONIELEMENTTEJÄ

Betoni on erinomainen rakennusmateriaali kestävyyttä ja lujuutta edellyttäviin rakennuskohteisiin. Betoniluoman yli 60 vuoden kokemus laadukkaiden betonielementtien ja muiden betonituotteiden valmistamisesta takaa onnistuneen ja kestävän lopputuloksen. 

Valmistamme kestäviä betonituotteita ja haasteellisiakin betonielementtejä1,8 hehtaarin tuotantotiloissamme, jotka on optimoitu betonin käsittelyyn. Varastoimme ja jälkikäsittelemme betonielementit katetuissa halleissa, joissa tuotteet säilyvät täysin kuivina koko varastoinnin ajan. Betonituotteemme soveltuvat monipuolisiin rakennuskohteisiin. Teemme tiivistä yhteistyötä arkkitehtien ja alan suunnittelijoiden kanssa, mikä mahdollistaa viimeistellyn lopputuloksen niin suunnittelun kuin valmistuksen saralla.

MAATALOUDEN RAKENNUK­SET

Betoniluoman elementtituotanto on saanut alkunsa maatalouden tuotantorakennusten elementtien suunnittelusta ja valmistuksesta. Teuvan lakeuksilla, peltojen ja tilojen ympäröimänä oli luonnollista suunnitella ja rakentaa niille, jotka tarvitsivat kovaa kulutusta kestäviä ja käytännöllisiä rakennuksia. Kuuntelimme herkällä korvalla isäntien toiveita. Opimme miettimään ja tekemään ratkaisuja, joilla helpotetaan tai poistetaan hankalia ja aikaa vieviä jälkiasennuksia eri rakenteissa. Tämä tarkoittaa esim. erilaisten kiinnitysrakenteiden valamista tai kiinnittämistä valmiiksi elementtiin tai helposti pestäviä pintoja.

Toimitamme haluttaessa seinäelementit valmiina, karmeineen, ikkunoineen tai ovineen, valmiiksi asennettuna. Seinäelementeissä voidaan käyttää tilaajan haluamaa eristystä ja vaikuttaa näin energiatehokkuuteen. Tarjoamme valmisratkaisuja tekeville yrityksille tehokasta elementtituotantoa ja tilaelementtejä.

HEVOSTALLIT JA MANEESIT

Teemme tiivistä yhteistyötä Horseman Finlandia Oy:n kanssa. Yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan asiantuntevaa palvelua ja laajan tuotevalikoiman. Horseman Finlandia tarjoaa myös apua hevostilan rakennusten suunnitteluun ja varusteluun.