Tapani Pietilälle 40 vuotta täyteen betoniluoman palveluk­sessa

Betoniluoma Oy juhlisti Tapani Pietilän mittavaa työuraa koko henkilökunnan juhlatilaisuudella 31.10.2018.
31.10.2018

Betoniluoma Oy juhlisti Tapani Pietilän mittavaa työuraa koko henkilökunnan juhlatilaisuudella 31.10.2018.

Pietilä kertoo tulleensa töihin myöhemmin Betoniluomaksi muuttuneeseen Teuvan Sementtivalimoon vuonna 1978. ”Silloisen yrityksen toimintaan kuului myös metsä- ja maataloustöitä, pääsin itsekin alkuvuosina mittaamaan puutavaraa”, muistelee Pietilä. ”Äkkiä aika on mennyt, vaikka vuosikymmenten varrelle onkin mahtunut monenlaista”.

Betoniluoman pitkäaikainen toimitusjohtaja ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja Raimo Luoma muistaa Pietilän töihin saapumisen. ”Tapani tuli nuorena miehenä kahden kokeneen miehen työkaveriksi”. ”Tässä voidaan todeta työn ja sen tekijän kohdanneen oikealla tavalla”, kommentoi Luoma nyt jo 40 vuotta yhtiössä jatkunutta työuraa.

Betonielementtien valmistuksen Pietilä kertoo muuttuneen ajan myötä monella tavalla. ”Työ on muuttunut turvallisemmaksi ja valmistettavat tuotetyypit kehittyneet aikojen myötä”, täsmentää Pietilä ja jatkaa ”esimerkiksi myöhemmin pois jääneet kunnallistekniset tuotteet olivat aluksi suuressa roolissa”. Pietilä kertoo myös elementtien suurentuneen ja teknisten apuvälineiden parantuneen.

Betoniluoma Oy:n toimitusjohtaja Mikko Torvela kertoo Pietilän olevan taidokas ja huolellinen vaativien erikoistuotteiden valmistaja. ”Juuri sellaisten tuotteiden, mistä yhtiömme tunnetaan”, täsmentää Torvela ja jatkaa ”Tapanin kaltaisten pitkän linjan osaajien merkitys meille on aivan olennainen”.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Mikko Torvela GSM 044 0734 327
Hallituksen puheenjohtaja Raimo Luoma GSM 0400 262 741

Takaisin Ajankohtaista sivulle