Uusi toimisto otettiin käyttöön

Betoniluoma Oy:n uusi toimisto- ja sosiaalitilarakennus otettiin käyttöön 10.4.2019. Avajaistapahtumaan oli kutsuttu Betoniluoman työntekijät ja hankkeen merkittävimmät urakoitsijat.
10.04.2019
Uusi toimisto otettiin käyttöön

Tapahtuman aluksi hallituksen puheenjohtaja Raimo Luoma paljasti kunniagalleria -taideteoksen, johon on sijoitettu jokaisen yli 10 vuotta Betoniluomalla töissä olleen nimi. Luoma korosti näiden ihmisten työpanoksen olleen yritykselle korvaamaton voimavara vuodesta toiseen ja vuosikymmenestä toiseen. 

Toimitusjohtaja Mikko Torvelan mukaan uudet tilat on otettu innolla vastaan. "Modernit, tilavat ja viihtyisät tilat antavat upeat puitteet meidän työllemme", kertoo Torvela ja jatkaa, "tämä on ollut mittava investointi henkilökuntaan ja työhön". 

Uudisrakennus liittyy kaksivaiheiseen kehityshankkeeseen, jonka ensimmäinen vaihe rakennus on. Toisessa vaiheessa aikaisempi toimisto ja tehtaan vanhimpia osia puretaan aluksi pois. Tämän jälkeen tehdasta laajennetaan kiinni uuteen rakennukseen. Kehityshankkeen toinen vaihe on jo purkutöiden osalta saatu käyntiin. 

Lisätietoja
Betoniluoma Oy
Hallituksen puheenjohtaja Raimo Luoma 
Puh 0400 262 741

Toimitusjohtaja Mikko Torvela
Puh 044 073 4327

 

 

Takaisin Ajankohtaista sivulle