Betonielementit

Kestäviä betonituotteita kaikkialle Pohjoismaihin

Betonituotteemme Suomessa ja Pohjoismaissa

Betoni on rakennusmateriaali, jota tarvitaan kestävyyttä ja lujuutta vaativassa rakentamisessa. Me Betoniluomalla hallitsemme laadukkaan ja haasteellisenkin betonituotteiden valmistuksen kymmenien vuosien kokemuksella.

Valmistamme betonielementit ajanmukaisissa tuotantotiloissa, jotka antavat optimiolosuhteet materiaalien käsittelyyn. Käytössämme on 1,8 hehtaarin tilat, joissa lopputuloksena syntyy kestävää ja laadukasta jälkeä. Elementtien varastointi ja jälkihoitotyöt tapahtuvat katetuissa halleissa, joten elementit pysyvät täysin kuivina koko varastossaoloajan.

Betonituotteet

Valmistamme betonituotteita erityyppisiin rakennus­kohteisiin. Teemme arkkitehtien ja suunnitteli­joiden kanssa tiivistä yhteis­työtä, joten saat meiltä huolellisesti loppuun asti suunnitel­tuja ja valmistettuja betoni­elementtejä.

Asuin- ja liikeraken­taminen

Joskus asuinrakennuksen tai toimitilan pitää olla perusratkaisu. Silloin siinä on mukana kaikki tarpeellinen, se on toimiva ja järkevän hintainen. Toisissa kohteissa haetaan erikoisratkaisuja pintoihin ja väreihin ja halutaan näyttäviä ratkaisuja esimerkiksi kiiltävällä hiotulla betonilla.

Valmistamme betonielementtejä sekä perusrakentamiseen että vaativiin kohteisiin. Elementtimme ovat energiatehokkaita ja kosteusturvallisia. Olemme jalostaneet palveluratkaisuja, joiden avulla rakennuksen valmistuminen nopeutuu. Tällaisia ratkaisuja ovat elementteihin tehdyt valmiit asennukset kuten ikkunat, ovet, pultit, kannakkeet ja muut jälkiasennustyötä vaativat kiinnitykset. Lisäksi toimitamme näyttäviä valmiita tilaelementtejä arkkitehtien suunnitelmien mukaan.

Olemme yksi johtavista erikoispintojen valmistajista. Teemme graafista ja läpivärjättyä betonia, ja hiottuja betonipintoja. Betonipinta- ja värivalikoimamme on suuri; voimme valmistaa kaikkia markkinoilta löytyviä pintoja.

Lisäksi valmistamme parveke-element­tejä, pilareita ja laattoja uudisra­kennus- ja saneeraus­kohteisiin. Tuotteidemme avulla voit toteuttaa vaativammatkin suunnitelmasi kestävästi ja turvallisesti. Tutustu tästä referenssikohteisiimme.

Ota yhteyttä!