Tuotanto ja laatu

BETONILUOMA OY - KATTAVAA LAATUA
Betoniluomalle laatu on enemmän kuin pelkkä laadunvalvonta. 
Betoniluoman tuotteet edustavat laadukasta ja kestävää rakentamista. Ammattitaitoinen henkilökuntamme työskentelee alansa uusimman tekniikan avustamana mahdollistaen tasaisen korkean laatutason. Laatu merkitsee meille myös korkeaa toimitusvarmuutta ja joustavia toimintamalleja. 
 

Betonielementtien käsittely ja varastointi Betoniluoma Oy:ssä                                

Betoniluoma Oy:n tuotanto, varastointi ja kuormaaminen tapahtuvat kaikkien betonielementtien osalta lämpimissä sisätiloissa. Nykyisen käytännön ovat mahdollistaneet 2010 -luvulla tehdyt mittavat laatuinvestoinnit. Jo tätä ennen tehtaan kaikki varastointi on tapahtunut katon alla. Tarvittaessa tehtaalta lähtevät elementit suojataan ympärimuovittamalla. Näiden toimenpiteiden seurauksena Betoniluoma voi omalta osaltaan taata rakentamisen kuivaketjun toteutumisen.

Vuonna 2014 valmistunut kolmas noin 2000m2 varastointi- ja viimeistelyhalli tarjoaa sisävarastoinnin lisäksi mahdollisuuksia viimeistely- ja jatkojalostuspalveluiden kehittämiseen. Uusien tilojen suunnittelussa ja toteutuksessa on otettu huomioon esimerkiksi tilaelementtien kokoonpanotyön tai ikkunoiden asentamisen asettamia erityistarpeita.

  Ota yhteyttä - vastaamme mielellään myös laatuasioihimme liittyviin kysymyksiin!

 19039 156

Betoniluoma Oy:ssä varastointi tapahtuu sisätiloissa.

19039 159

Tarvittaessa elementit suojataan kuljetuksen ajaksi ympärimuovittamalla.

Tuotantoamme valvoo Inspecta Oy. Tuotteemme ovat CE -merkittyjä kaikkien merkintäkelpoisten tuoteryhmien osalta.

CE-tuotesertifikaattimme numero on 0416-CPR-7156-01, myöntäjänä Inspecta Sertifiointi Oy.